
אורז אדום של סבתא דליהסבתא דליה היא עיראקית, והאורז האדום שהיא מכינה הוא כל כך טעים וקל להכנה שלטעמנו מדובר במתכון המושלם |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מגררים את העגבניות בפומפייה. 2מטגנים את העגבניות ב-4-5 כפות שמן בסיר יחד עם הרסק והתבלינים 3-4 דקות. 3מוסיפים את האורז ומערבבים. 4מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות. 5בזמן שהאורז מתבשל מכינים בצל מטוגן: קוצצים דק את הבצלים ומטגנים במחבת עם 2 כפות שמן עד שהבצל זהוב-שחום. 6מוסיפים את הבצל לסיר האורז, מערבבים ומבשלים עוד 3-4 דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים אורז אדום של סבתא דליה|צילום: יעל קצב, mako אוכל** מומלץ לאכול עם ירקות חמוצים או עם כף שמנת חמוצה. ** אפשר להוסיף בסוף הבישול גרגירי חומוס או צימוקים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |