אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

פתיתים עם ירקות ובשר טחון

פתיתים הם ללא ספק אחת התוספות האהובות על הילדים וגם עלינו, וכאן התוספת הופכת לעיקרית עם ירקות, בצל מטוגן ובשר טחון. מנה כיפית, צבעונית, עשירה וטעימה, שלוקחת מההתחלה ועד הסוף - חצי שעה בלבד

|mako אוכל| פורסם07:00
פתיתים עם ירקות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.7155reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 300 גרם בשר בקר טחון טרי
  • מלח, לפי הטעם
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית אורגנו יבש
  • חבילת פתיתים
  • 1 גזר, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים מתוקים בצבעים שונים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 3.5 כוסות מים רותחים
  • כף אבקת מרק בטעם בצל

אופן ההכנה:

1מניחים בסיר נמוך ורחב (סוטאז') 3 כפות שמן זית ואת הבצל הקצוץ, מטגנים כ-3 דקות ומוסיפים את הבשר הטחון, המלח, הפלפל, הפפריקה והאורגנו. מערבבים כ-5 דקות ותוך כדי מפוררים את הבשר הטחון. מוסיפים את חבילת הפתיתים ואת הירקות ומערבבים יחד שתי דקות נוספות.

2מערבבים כוס אחת מהמים עם אבקת המרק, ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את 2.5 כוסות המים הנותרות. מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות.

3לאחר הבישול משאירים את הסיר מכוסה לעוד 5 דקות.

לבלוג של אינס שילת ואפיק -תיק אוכל

>> בפעם הקודמת הכנו סירות תפוחי אדמה במילוי גבינות
>> מצאנו את הכריך הכי טוב בארץ, סתם שתדעו
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il