אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

סלט שורשים רענן

כשהטמפרטורות מתחילות לרדת זה סימן נהדר בשבילנו שאפשר לחזור ליהנות משורשים ולא רק במרק. אם הם חתוכים יפה יפה לקוביות ומגיעים עם ויניגרט טוב עם נגיעות של תפוז ולימון - אנחנו בכלל בפנים

|מבשלים ואופים ביחד, הוצאה עצמית| פורסם11:34
סלט שורשים (צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג)
צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג
Rating:4.426reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לסלט:

  • 2 קולרבי, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 2 סלקים טריים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 2 תפוחי עץ ירוקים מזן גרני סמית, חתוכים לקוביות קטנות
  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק
  • 20 עלים שלמים של נענע (אפשר לחתוך אותם בידיים שלא ישחירו, לא חובה)
  • חופן שקדים פרוסים קלויים

לוויניגרט ההדרים המהיר:

  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ תפוזים
  • 2 כפות דבש
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כף חומץ תפוחים (או אחר)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1הוויניגרט: בצנצנת מערבבים היטב את כל המרכיבים עד שהם מתאחדים והרוטב מסמיך.

2הסלט: מניחים את הירקות החתוכים בקערה ומערבבים.

3יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים היטב ומגישים.

מבשלים ואופים לחג, כריכת הספרמבשלים ואופים לחג, כריכת הספר|צילום: נמרוד סונדרס, מבשלים ואופים לחג

* המתכון מתוך הספר מבשלים ואופים לחג. להשיג בסטימצקי וצומת ספרים אובאתר. 139 שקלים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il