
פנקייק כשר לפסחיש דברים שאנחנו לא מוכנים להתפשר עליהם בפסח, ופנקייק הוא גבוה ברשימה. אז גייסנו את רותם ליברזון לעזרת חבר, ונתנו לה לפצח עבורנו את הגרסה הפסחית הטעימה ביותר לארוחת הבוקר שאנחנו הכי אוהבים. יצא פגז
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מועכים את הבננות היטב. מוסיפים את הביצים, הסוכר והשמנת החמוצה ומערבבים היטב. 2 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בתערובת. אם הבלילה סמיכה מדי, מוסיפים מעט חלב. 3 מחממים מחבת נון סטיק עם מעט חמאה על חום בינוני. מניחים בערך 2 כפות מהתערובת ומטגנים עד שצצות בועות קטנות. הופכים ומטגנים קצרות גם מהצד השני. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 4 מגישים חם עם אבקת סוכר או מייפל.
|