
סלט קוסקוס תוניסאי עם טונה, לימון כבוש, הריסה וזיתיםעשר דקות עבודה, ויש לכם סלט שהוא ארוחה שכולה טעם: קוסקוס עם טונה ולימון כבוש, מתובלים בהריסה וזיתים, שעם קצת דמיון יכול להחליף את הכריך המסורתי. מתכון מתוך הספר "בואו לאכול" של מיכל וקסמןמיכל וקסמן|בואו לאכול: ארוחות מהירות ב-10-20-30 דקות, ידיעות ספרים| פורסם07/02/1420:36 ![]() צילום: דניה ויינר, בואו לאכול: ארוחות מהירות ב-10-20-30 דקות, ידיעות ספרים |
המצרכים :לקוסקוס:
לסלט:
אופן ההכנה:1בקערה, מערבבים קוסקוס, שמן זית ומלח. מוסיפים מים רותחים ומערבבים. מכסים ומשהים 5 דקות. 2בינתיים קוצצים את הירקות, סוחטים את העגבניות ומסננים את הטונה מהשמן. 3מערבבים את הקוסקוס במזלג. משטחים על צלחת, לקירור. 4מערבבים את הקוסקוס עם הירקות והאריסה. 5עורמים את סלט הקוסקוס בשתי צלחות. מניחים על כל ערימה נתחי טונה. מזלפים מעל שמן זית. מקשטים בבצל ירוק ובפרוסות לימון כבוש. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |