
סלט בורגול על טהרת ניצול השאריותלוקחים את כל הירקות שיש במקרר ובמקפיא, מבשלים את מה שצריך, מוסיפים את הבורגול – ואוכלים סלט חם, דל קלוריות ומלא בריאות![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הבורגול במים פושרים כ-15-20 דקות. 2מטגנים את החציל בשמן ובמקביל מבשלים את הירקות הקפואים במים רותחים כ-8-10 דקות (אפשר כמובן לשחק עם הירקות ועם הכמויות - העניין הוא לנצל שאריות). 3מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כשהירקות עדיין חמים. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> ב-18 באוקטובר כולם מצטרפים לקטיף: מונעים בזבוז ועוזרים לנזקקים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |