
מרק מינסטרונה בצ'יקבסיס של בצל, גזר וסלרי, כי חייבים, קצת קישואים, קצת שעועית לבנה וקצת פסטה קצרה, שום ורסק עגבניות - ומה קיבלתם? בדיוק את המינסטרונה שאתם רוצים שיקבל את פניכם בבית בערב![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר בינוני עם שמן זית מטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי והקישוא עד שהם מעט רכים וזהובים. 2מוסיפים את השום, התימין ורסק העגבניות ומטגנים תוך ערבוב 2 דקות. 3מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה. 4מוסיפים את הפסטה והשעועית הלבנה, מלח ופלפל שחור ומבשלים עד שהפסטה מוכנה, בערך 10 דקות. 5מגישים עם הרבה פרמזן מגוררת וזילוף של שמן זית. מרק מינסטרונה בסיר|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון ** הפרמזן היא אחד מנותני הטעם העיקריים כאן, אז לא לוותר עליה. אם רוצים את המרק לא חלבי ובכל זאת מוותרים על הפרמזן, יש להחליף את המים בציר עוף, שיעבה את הטעמים. המתכון פורסם לראשונה בינואר 2023 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |