1ממליחים ומפלפלים את חזה העוף, ומטגנים בתרסיס שמן קנולה משני הצדדים עד להזהבה. מורידים מהאש וחותכים לרצועות דקות.
2מטגנים באותה המחבת את השעועית הירוקה בכדי שתקבל מעט טעם של עוף צלוי ותשחים מעט. כעבור 2 דקות מורידים גם אותה מהאש ומסדרים בשתי צלחות גדולות.
3מטגנים את הבצל הקצוץ והפטריות באותה המחבת עד שהם משחימים, מוסיפים את חלב הקוקוס ומביאים לרתיחה. מוסיפים למחבת את רצועות העוף ומערבבים הכל ביחד.
4מסדרים בצלחות את האורז לצד השעועית הירוקה, מוסיפים את העוף עם חלב הקוקוס ומקשטים בבצל ירוק.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!