
דמפלינגס דפי אורז עם עוףאוכלוסיית העולם נחלקת לאלה שחושבים שדפי אורז הם מתת האל לאנושות, ולאלה שלא מבינים למה לאכול ניילון אם לא חייבים. המתכון הזה מיועד לקבוצה הראשונה, ואם לשפוט לפי התגובות בטיקטוק – כנראה שיש משהו בטרנד |
המצרכים :ל-20 כיסונים:
למילוי:
לרוטב:
לאידוי:
אופן ההכנה:1מערבבים את מרכיבי המילוי עד לקבלת תערובת אחידה. 2ממלאים קערה שטוחה ורחבה במים חמימים וטובלים את דפי האורז לריכוך, אחד בכל פעם. 3מניחים דף אורז מרוכך על משטח העבודה, ועליו עוד אחד. מניחים באמצע כף מהתערובת וסוגרים את דפי האורז כמו שק. מהדקים וגוזרים במספריים את חתיכת דפי האורז העודפת. 4מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו סיר אידוי. 5מרפדים את סיר האידוי בעלי כרוב (דפי האורז מאוד עדינים והם עלולים להיקרע לאחר האידוי. ככה תוכלו מקסימום להרים את הכיסונים יחד עם הכרוב). מסדרים על הכרוב את הכיסונים, מכסים ומאדים 4-5 דקות (העוף מתבשל מאוד מהר). 6מערבבים את חומרי הרוטב בקערה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. 7טובלים את הדמפלינגס ברוטב וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים דמפלינגס דפי אורז עם עוף|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |