
האני באטר טוסטרוחות ההאני באטר טוסט בטיקטוק לא השאירו אותנו אדישים, וגם אנחנו מצאנו עצמנו מנסים את המנה המושחתת הזו, שמכילה את צריכת השומן והסוכר השבועית הממוצעת. הבעיה היא שמלוח או מתוק, זה יוצא טעים. ממש ממש טעים![]() צילום: לין לוי, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):ל-4 טוסטים:
לתוספת מתוקה (מרכיבים ל-4 טוסטים):
לתוספת מלוחה (מרכיבים לטוסט אחד):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים את החמאה והסוכר בקערה לקבלת מרקם משחתי אחיד. 3מורחים את תערובת החמאה בעזרת לקקן על פרוסות החלה מכל הצדדים (גם מהצד שיהיה מונח על התבנית). 4מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד לקבלת צבע יפה. מוציאים ומניחים בצד לצינון (נזהרים לא לגעת בטוסטים בידיים חשופות). הטוסט יהיה רך בשלב הזה, ולא קריספי – לא לדאוג, הקראנץ' מתקבל בקירור. האני באטר טוסט. בטיקטוק לא מספרים שהקראנץ' מגיע רק עם הקירור|צילום: לין לוי, mako אוכל5בזמן שהטוסט מתקרר ומקבל את הקראסט מכינים את התוספות. לגרסה מתוקה: טורפים את כל המרכיבים חוץ מהפירות בקערה לקבלת תערובת חלקה ואוורירית (אפשר להוסיף עוד שמנת אם רוצים אותה אוורירית אפילו יותר). מעבירים למקרר ל-10 דקות, ואז מגישים על הטוסט יחד עם הפירות. האני באטר טוסט. הגרסה המלוחה|צילום: לין לוי, mako אוכל6לגרסה מלוחה: מניחים על הטוסט את הגאודה ומכניסים למיקרו ל-10 שניות. מוציאים ומפוררים מלמעלה את הרוקפור. מפזרים את הפטריות, הפרמזן והכוסברה ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |