
עוגת מייפל במיקרומכירים את עוגת השוקולד הנצחית שמכינים במיקרו, שלוקחת שתי דקות וטועמת בהתאם? אז קבלו את היורשת המשודרגת שלה: עוגת מייפל אישית עם ציפוי מייפל עדין, שהיא בול, אבל בול מה שבא לכם עכשיו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-2 כוסות קטנות או מאג אחד:
אופן ההכנה:1טורפים היטב בכוס שמן, סוכר, חלב, תמצית וניל וביצה (אפשר בעזרת מזלג). בקרו בבלוג של שרית -Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 2מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים. 3שופכים מלמעלה 2 כפות סירופ מייפל, ומכניסים למיקרו ל-60-90 שניות, עד שהעוגה תפוחה וקפיצית למגע. 4מוציאים מהמיקרו ושופכים מלמעלה עוד קצת סירופ מייפל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |