
תבנית ירקות צלוייםתבנית ירקות צלויים היא פתיחה מושלמת לכל ארוחה, תוספת מנצחת וגם אחלה מנה בפני עצמה. אפשר להיות יצירתיים עם תוספות או להשמיט ירק מסוים אם לא אוהבים, אבל זה הבסיס והוא פיגוזי![]() צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר |
המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות בתכנית טורבו. 2פורסים את הבצל עם הקליפה ל-6 פלחים. 3פורסים את השומרים לפרוסות אורכיות בעובי 1 ס"מ. 4חוצים את ראש השום לרוחבו. 5מניחים את כל הירקות על תבנית הצלייה. 6מזלפים על הכל שמן זית ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור (לפי הטעם). 7מפזרים רוזמרין ותימין ומכניסים למרכז התנור. צולים 15-20 דקות. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |