
סמיפרדו קרמבו-חמאת בוטניםמתכון לממתק החורף הקצפי עם טוויסט נפלא. מומלץ להגיש במנות אישיות![]() צילום: אסתי רותם, דרך האוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1ממיסים את השוקולד והחלב במיקרוגל בפולסים של 20 שניות ומערבבים את התערובת בין הפולסים עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה. אפשר להמיס בסיר כפול על אדים (בן מארי). 2מוסיפים לתערובת את חמאת הבוטנים ומערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד. 3מפרידים את עוגיות הקרמבו מהקצף. שוברים מעט ובעדינות את הציפוי והקצף ומערבבים בקערה אחת. שוברים את העוגיות לחתיכות בינוניות ומניחים בקערה שנייה. 4מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מקפלים את תערובת השוקולד ואת שברי העוגיות אל הקצפת. 5מקפלים את תוכן שתי הקערות עד קבלת תערובת במראה שיש (התערובת לא צריכה להיות אחידה לחלוטין). מקפיאים את התערובת במשך שלוש שעות לפחות. הערה: אפשר להקפיא את התערובת בכלים אישיים או בתבנית שקעים מסיליקון ולהגיש את הסמיפרדו במנות אישיות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |