אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

שניצל הודו במילוי עשבי תיבול

מנה מקסימה, מקורית ובעיקר טעימה, עם מיונז ששומר על העסיסיות ועשבים שמוסיפים טריות

|mako אוכל| פורסם08:23
שניצל הודו במילוי עשבי תיבול (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.7118reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (7 מנות):

  • 1 קילו חזה הודו, פרוס לשניצלים
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה, קצוצה
  • 1/2 חבילה כוסברה, קצוצה (אפשר להחליף בעוד פטרוזיליה)
  • 2 כפות תימין, קצוץ
  • 3 כפות מיונז לייט
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה מעושנת או כורכום
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 חבילה פירורי לחם זהובים
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את עשבי התיבול, כף מיונז, פפריקה, מלח ופלפל.

2מניחים שניצל על משטח עבודה יוצרים חתך לרוחב החזה (כיס) ומכניסים כפית מתערובת עשבי התיבול.

3מורחים במיונז ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד הזהבה.

• לא רוצים לטגן? אפשר להניח את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות ב-180 מעלות 8-10 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il