
שניצל הודו במילוי עשבי תיבולמנה מקסימה, מקורית ובעיקר טעימה, עם מיונז ששומר על העסיסיות ועשבים שמוסיפים טריות![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים (7 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את עשבי התיבול, כף מיונז, פפריקה, מלח ופלפל. 2מניחים שניצל על משטח עבודה יוצרים חתך לרוחב החזה (כיס) ומכניסים כפית מתערובת עשבי התיבול. 3מורחים במיונז ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, או עד הזהבה. • לא רוצים לטגן? אפשר להניח את השניצלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות ב-180 מעלות 8-10 דקות מכל צד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |