
לביבות בטוסטר לחיץאחרי חמש הדלקות נרות שלמות לא רק שנמאס לנו לטגן, אפילו לאפות לביבות כבר אין לנו כוח. זה הזמן לשלוף את נשק יום הדין: לביבות בטוסטר, בלי טיפת אחת של שמן |
המצרכים :לכ-20 לביבות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מגררים בפומפייה את תפוחי האדמה, הבטטה והבצל. 2סוחטים את הנוזלים מהירקות המגוררים בעזרת מסננת או בין כפות הידיים. 3מוסיפים ביצים, קמח תופח, מלח ופלפל שחור ומערבבים עד לאיחוד. 4מרפדים את הטוסטר בנייר אפייה, יוצקים כמה כפות מהבלילה וסוגרים ל-5-10 דקות (תלוי בטוסטר). חוזרים על הפעולות עד שמסתיימת התערובת. 5מגישים עם שמנת חמוצה ובצל ירוק. לביבות בטוסטר. ככה זה עובד|צילום: יעל קצב, mako אוכל לביבות בטוסטר. אפס שמן|צילום: יעל קצב, mako אוכלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |