
סלט ירוק על ירוקהירוק היום ירוק מאוד: עלים ירוקים, אבוקדו, מלפפונים, אפונה (אם רוצים) ועל כל זה רוטב ירוק של יוגורט עם עשבי תיבול ועוד דברים טובים. זה כל כך טעים וטוב שבוודאות אתם מכינים את זה שוב עוד השבוע |
המצרכים :לסלט:
לרוטב
אופן ההכנה:1 מניחים את כל מרכיבי הסלט בתוך קערה גדולה. 2 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר מוט את כל חומרי מצרכי הרוטב עד לקבלת רוטב ירוק קרמי. 3 יוצקים את הרוטב מעל הסלט ומערבבים בעדינות. בתיאבון. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
סלט ירוק על ירוק של יעל קצב. פריך, טרי, קרמי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|