
קורנדוגאפשר להתנגד בנחרצות לכל תזונה שמשלבת נקניקיות, אפילו יש בזה היגיון, אבל מה שאי אפשר לעשות זה להגיד לא לשיפוד קורנדוג שזה עתה יצא מהשמן החם. אז בואו נחליט שפעם בקיץ מותר, ונסגור עניין? |
המצרכים :
לבלילה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים שמן לטיגון עמוק. 2מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה, לפי הסדר. 3משפדים את חצאי הנקניקיות וטובלים בבלילה. 4מטגנים את הנקניקיות המצופות בשמן החם 2-3 דקות, עד להזהבה (אפשר להשעין את השיפודים על הסיר). מוציאים לרשת ומגישים לצד מיונז, חרדל וקטשופ. קורנדוג. נשנוש קיץ מושלם|צילום: יעל קצבממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |