אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

קורנדוג

אפשר להתנגד בנחרצות לכל תזונה שמשלבת נקניקיות, אפילו יש בזה היגיון, אבל מה שאי אפשר לעשות זה להגיד לא לשיפוד קורנדוג שזה עתה יצא מהשמן החם. אז בואו נחליט שפעם בקיץ מותר, ונסגור עניין?

|mako אוכל| פורסם08:21
Rating:4.232reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 10 נקניקיות, חצויות
  • 20 שיפודי עץ
  • שמן לטיגון עמוק

לבלילה:

  • 1 כוס קמח לבן
  • 1 כוס קמח תירס
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס מי סודה

להגשה:

  • מיונז
  • חרדל
  • קטשופ

אופן ההכנה:

1מחממים שמן לטיגון עמוק.

2מערבבים בקערה את מרכיבי הבלילה, לפי הסדר.

3משפדים את חצאי הנקניקיות וטובלים בבלילה.

4מטגנים את הנקניקיות המצופות בשמן החם 2-3 דקות, עד להזהבה (אפשר להשעין את השיפודים על הסיר).

מוציאים לרשת ומגישים לצד מיונז, חרדל וקטשופ.

קורנדוג. נשנוש קיץ מושלםקורנדוג. נשנוש קיץ מושלם|צילום: יעל קצב

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il