
סלט תרד וזוקיני חם או קרסלט ירוק חמצמץ עם ירקות ירוקים בשרניים ותוספות שאי אפשר לפספס איתן. אפשר לאכול אותו חם, אבל גם אין שום בעיה לאכול רק אחרי שמתקרר, רק שימו לב שאת הפירורים הקראנצ'יים אתם מפזרים רק ממש לפני ההגשה |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כ-3 דקות את פרוסות הזוקיני, עד להזהבה עדינה. 2 מצרפים למחבת את התרד ושיני השום הכתושות ומערבבים עד לריכוך קל של התרד (מנסים שהתרד יישאר מעט פריך). 3 מתבלים במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ולימון כבוש. מערבבים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 4 מסדרים את המנה בצלחת ומגישים עם שקדים קלויים ופירורי לחם מעל. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
אפשר להגיש חם ואין שום בעיה לחכות שיתקרר. סלט זוקיני ותרד | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|