1 מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר יחסית.
2 ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד המריר. מוסיפים אותו ביחד עם החמאה לקערה וממשיכים להקציף.
3 מוסיפים קקאו, קמח, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים בתנועות קיפול.
4 מכניסים למקפיא ל-10 דקות עד שהבלילה מתייצבת.
עוגיות שוקולד פאדג' מושלגות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
5 מחממים תנור ל-180 מעלות.
6 בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים מבלילת העוגיות, טובלים כל עוגייה באבקת סוכר ומסדרים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
7 אופים 8-10 דקות.