
קריספי צ'יקן כשר ופריך במיוחדבלילה מנצחת, בלי השריות ובלי חלב - ויש לכם רצועות זהובות מושלמות של קריספי צ'יקן טרי, פריך וטעים בטירוף. מעדיפים לקרוא לו שניצלון? מוזמנים, העיקר שתכינו. ותעשו לעצמכם טובה, תשקיעו ברשת צינון
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים :לכמות של כ-45 יחידות:
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים במחבת עמוקה שמן לטיגון.
חומרים לבלילה וציפוי. קריספי צ'יקן כשר | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
2 טורפים בקערה את הביצים וכל חומרי הבלילה ומערבבים היטב. 3 טובלים את רצועות העוף בבלילה ומהבלילה מעבירים לציפוי בפירורי הלחם/פנקו.
מטגנים להזהבה מושלמת. קריספי צ'יקן כשר | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 מטגנים כל חתיכה עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לרשת הצינון. עוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
אם אתם רציניים - תעבירו לרשת צינון. קריספי צ'יקן כשר | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|