
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורזמתכונים לנאגטס תמיד באים טוב ואין חידוש, פטנט או טריק שלא ננסה בתחום השניצלונים, אם זה לעצמנו או אם רק הילדים אוכלים. הפעם מדובר בפריכות קיצונית - נאגטס של פצפוצי אורז מתפצחים
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 חותכים את העוף לקוביות בגודל הרצוי ומעבירים לקערה. מוסיפים קמח ומערבבים כך שכל חתיכות העוף מצופות היטב מכל הכיוונים. 2 מכינים את הבלילה: מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. המרכיבים | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מכינים בקערה נפרדת את פצפוצי האורז המרוסקים (במתכון הזה השתמשנו בפצפוצי אורז מלא ללא סוכר ומלח). 4 טובלים כל נאגט בקערת הבלילה, ואז בקערת פצפוצי האורז כך שיכוסו באופן אחיד.
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. טיגון או אפייה - תבחרו | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
5 יוצקים שמן לסיר ומטגנים בשמן עמוק כ-5 דקות, עד שהנאגטס מזהיבים. אפשר גם לאפות בתנור בחום של 200 מעלות כרבע שעה עד שהנאגטס מזהיבים.
נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז. כזאת פריכות עוד לא הייתה | צילום:
רון יוחננוב, mako אוכל
רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב בתיאבון!
|