
כריך חזה עוףארוחה טעימה ומזינה בכריך אחד: חזה עוף צלוי, ירקות טריים ורוטב של מיונז, אריסה ולימון שנותן לכל העסק אופי נשכני כמו שאנחנו אוהבים. ואם תלכו על לחם דגנים - אז מדובר במנת בריאות כייפית ממש![]() צילום: צילום: דניאל לילה, סגנון: נועה קרניק, מגזין טעימות |
המצרכים :
לרוטב מיונז אריסה:
אופן ההכנה:1מערבבים בצנצנת היטב את חומרי הרוטב. טועמים ומתקנים תיבול. 2מרכיבים את הכריך: חוצים את הלחמנייה לאורכה (משאירים אותה מחוברת בקצה), מורחים את הרוטב על שני צדיה, מניחים פרוסות עגבנייה, מעליהן את חזה העוף ולבסוף טבעות בצל סגול ועלי חסה. מגזין 'טעימות' הינו מגזין המזון הכשר למהדרין היחיד מסוגו ויוצא לאור כ-7 שנים. במגזין ניתן למצוא את טובי השפים, הצלמים והסטייליסטים בארץ. ניתן להשיג את המגזין בלמעלה מ-400 נקודות מכירה ברחבי הארץ. לברור נקודות מכירה ולרכישת המגזין חייגו: 077-2020520 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |