אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

טוקבוקי ביתי - ככה מכינים את הטרנד

יותר ויותר אנשים מכינים טוקבוקי (סוג של) בבית מדפי אורז וגבינה צהובה עם רוטב רוזה פשוט. אז מה, שלא ננסה? התוצאה, באופן לא מפתיע, מושחתת וטעימה רצח, רק שימו לב – אי אפשר לאכול יותר משניים בלי להתפוצץ

|mako אוכל| פורסם06:22
Rating:4.5161reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 7 דפי אורז
  • 7 פרוסות גבינה צהובה
  • קערת מים חמים לריכוך הדפים

לרוטב רוזה:

  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1 מכל (240 מ"ל) שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל שחור
  • רבע כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

1מרככים דף אורז כמה שניות בקערה שטוחה עם מים חמים.

2פורסים את דף האורז על משטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה צהובה, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים (ראו בסרטון).

3מכינים רוטב רוזה: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

4מוסיפים לרוטב את הטוקבוקי הביתיים שהכנו. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2-3 דקות, עד שדף האורז רך רך. מפזרים מעל עוד קצת פרמזן ומגישים מיד.

>> כל מה שצריך לדעת עלטרנד הטוקבוקי

ממליצים לגלולבאינסטגרם המהמם של יעל קצב

או בטיקטוק שלה

טוקבוקי ביתיטוקבוקי ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכלטוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורףטוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il