
טוקבוקי ביתי - ככה מכינים את הטרנדיותר ויותר אנשים מכינים טוקבוקי (סוג של) בבית מדפי אורז וגבינה צהובה עם רוטב רוזה פשוט. אז מה, שלא ננסה? התוצאה, באופן לא מפתיע, מושחתת וטעימה רצח, רק שימו לב – אי אפשר לאכול יותר משניים בלי להתפוצץ |
המצרכים :
לרוטב רוזה:
אופן ההכנה:1מרככים דף אורז כמה שניות בקערה שטוחה עם מים חמים. 2פורסים את דף האורז על משטח העבודה, מניחים פרוסת גבינה צהובה, מקפלים משני הצדדים ומגלגלים (ראו בסרטון). 3מכינים רוטב רוזה: מערבבים את מרכיבי הרוטב במחבת, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 4מוסיפים לרוטב את הטוקבוקי הביתיים שהכנו. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 2-3 דקות, עד שדף האורז רך רך. מפזרים מעל עוד קצת פרמזן ומגישים מיד. >> כל מה שצריך לדעת עלטרנד הטוקבוקי ממליצים לגלולבאינסטגרם המהמם של יעל קצב או בטיקטוק שלה טוקבוקי ביתי|צילום: יעל קצב, mako אוכל טוקבוקי ביתי. בדיוק בזמן לחורף|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |