אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

פילה אמנון בטחינה וסומק על מצע תרד

דג בטחינה עם סלט תרד

|גלריית המומחים| פורסם11:43
דגים ורדרדים בשוק (צילום: עודד קרני)
צילום: עודד קרני
Rating:3.214reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 2 פילטים של אמנון (100 גרם למנה)
  • 1 כוס תרד חלוט
  • חצי כוס עגבנייה קלופה וקצוצה
  • חצי כוס צנונית פרוסה לרצועות דקות
  • רבע כוס בצל קצוץ דק
  • מלח, פלפל,
  • מיץ מלימון אחד
  • 1 כפית סומק
  • 2 כפות טחינה גולמית

אופן ההכנה:

מערבבים תרד בעודו חם עם בצל, עגבניות וצנוניות, מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון. אופים פילה דג, ללא שמן, בתנור לוהט (250 מעלות) 8 דקות. מוזגים על כל פילה כף טחינה ומחזירים לתנור לעוד 4 דקות. מסדרים בצלחת מסלט התרד החמים, מניחים מעל דג אפוי ומפזרים מעל סומק.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il