
עוגיות שוקולד צ'יפס עם עדשיםילדים מתים עליהן: מוסיפים לבלילה עדשים, מפזרים עוד כמה למעלה - והם מאושרים![]() צילום: beenana, Istock |
המצרכים (50 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. מערבלים במיקסר או בכף עץ את החמאה עם שני סוגי הסוכר עד שמתקבל מעין קרם חלק. 2מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבלים עד שמתקבלת תערובת אוורירית. 3מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ובוחשים לתערובת אחידה. מצרפים את השוקולד צ'יפס ואם רוצים גם מעט עדשים, ומערבבים. 4מכדררים מהבצק כדורים קטנים וטובלים את חלקם העליון בקערית עם עדשים. לוחצים מעט ומסדרים על משטח אפייה כשהצד עם העדשים למעלה (לחלופין, אפשר לטבול את העוגיות בשלב הזה בקוקוס או בפקאן סיני שבור). 5אופים כ-10 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |