אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

לביבות גבינות ותפוחי אדמה

לביבות קלאסיות עם טאץ' פשוט וממכר, בעלות מרקם נימוח במיוחד

|טל ושני| פורסם18:46
לביבות גבינות ותפוחי אדמה של טל ושני (צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל)
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
Rating:4.492reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 תפוח אדמה גדול
  • 100 גרם גבינת עזים רכה, איזה שאוהבים
  • 50 גרם גבינת ריקוטה
  • 2 כפות קמח תופח
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חופן בזיליקום, קצוץ
  • מלח ופלפל
  • 1 ביצה
  • שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1קולפים ומגרדים דק בפומפייה את תפוח האדמה. סוחטים היטב ומניחים בקערה.

2מוסיפים את הגבינות, הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצה ומערבבים למסה אחידה.

3מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם.

>> לכל מתכוני הלביבות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il