
לביבות גבינות ותפוחי אדמהלביבות קלאסיות עם טאץ' פשוט וממכר, בעלות מרקם נימוח במיוחד![]() צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1קולפים ומגרדים דק בפומפייה את תפוח האדמה. סוחטים היטב ומניחים בקערה. 2מוסיפים את הגבינות, הקמח, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והביצה ומערבבים למסה אחידה. 3מחממים מעט שמן זית במחבת, יוצרים לביבות ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |