אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

סלמון אום פפיוט

הדרך הכי טעימה ליהנות מדג איכותי היא לאדות אותו בנוזלים של עצמו. כל מה שתצטרכו בשביל התוצאה המושלמת זה ניירות אפייה, שפריץ יין, לימון וקוביית חמאה. התנור יעשה את כל השאר

|mako אוכל| פורסם09:46
סלמון אום פפיוט (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.287reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 מנות פילה סלמון, 150-170 גרם כל אחת
  • חצי כוס יין לבן יבש
  • 4 פרוסות לימון
  • 4 גבעולי תימין
  • 4 קוביות חמאה או 4 כפיות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1מניחים פילה סלמון על נייר אפייה ועליו קוביית חמאה (או כפית של שמן זית). יוצקים מעט יין, ומסדרים את פרוסת הלימון וגבעול תימין. מתבלים במלח ופלפל וסוגרים את השקית למעטפה אטומה, כדי לוודא שייווצר כיס של אדים לבישול עדין של הדג. חוזרים על הפעולה עם כל הנתחים - כל אחד בנפרד.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

2לפני ההגשה מחממים תנור ל-200 מעלות.

3מניחים את שקיות הדג בתבנית אופים 10-12 דקות, או עד למידת העשייה הרצויה.

***

מותגSFN,Sea Food From Norway, מייצא את הסלמון האיכותי ביותר, שטעמו עדין ומרקמו ייחודי. סלמון נחשב לחומר גלם מופלא ויכול להשתלב במגוון מתכונים בערבי שישי או במועדים חגיגיים, זמנים שבהם אתם יושבים סביב השולחן עם האנשים שאתם הכי אוהבים. הסלמון של SFN גדל בטבע פראי בנורווגיה, במים נקיים וקרים, שם קיימים התנאים המושלמים להתפתחותו. לכן, בפעם הבאה שתחשקו במנת סלמון פרימיום – חשוב שתשימו לב לסימון של ארץ המקור נורווגיה, וזכרו שתמיד עדיף לקנות אותו טרי.

סלמון אום פפיוט לפני הכניסה לתנורזה כל מה שצריך|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכלסלמון אום פפיוט מוגשבואו, האוכל מוכן!|צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל

לבלוג המתכונים של אורלי ונמרוד -סיר פלא

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il