
עוגיות פילו עם אגוזים וקינמוןהעוגיות המגולגלות האלה יותר קלות ומהירות להכנה מהמגולגלות שכולם מכירים, כי אפילו בצק לא מכינים פה (משתמשים בעלי פילו קנויים). אז איך זה שהתוצאה כל כך טעימה וממכרת, ושהמחמאות לא מפסיקות לזרום? נו, קסם |
המצרכים :לכ-20 עוגיות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מערבבים בקערה את האגוזים, הסוכר והקינמון. 3ממיסים את החמאה במיקרוגל. 4פורסים דף פילו על משטח העבודה ומברישים אותו בחמאה. מניחים דף נוסף ומברישים גם אותו. 5מפזרים מחצית מכמות תערובת האגוזים באופן אחיד, ומכסים בעוד דף פילו. מברישים גם אותו בחמאה ומכסים בדף נוסף. 6מברישים את דף הפילו העליון בחמאה ומפזרים את החצי השני של האגוזים. מכסים בדף פילו אחרון. 7מגלגלים לרולדה ופורסים לעוגיות מגולגלות בעובי אחיד של 2 ס"מ. 8מסדרים את העוגיות על תבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 15-20 דקות, להזהבה. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה עוגיות פילו עם אגוזים וקינמון|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |