אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

חזה עוף עם תרד ועגבניות

מנת קיץ קלילה של עוף במחבת, עם תרד טרי מוקפץ קלות, עגבניות, קצת צנוברים והמון המון טעם

|mako אוכל| פורסם20:00
חזה עוף עם עגבניות ותרד (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:54reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 5 יחידות חזה עוף
  • 2 כפיות מייפל טבעי
  • 1 בצל גדול פרוס
  • 1 שן שום
  • 1 שקית תרד טרי שטוף
  • 3 עגבניות חתוכות לקוביות
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • כף שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מתבלים את חזה העוף במייפל ובמלח ובפלפל. מכינים 2 מחבתות על הגז.

2במחבת אחת מטגנים את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את השום והתרד לכ-3-4 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. במקביל, מכינים את חזה העוף על המחבת השנייה, כ-3-4 דקות מכל צד, עד הזהבה.

3מניחים על צלחת את העוף, מעליו את התרד ומעל את העגבניות הטריות. מפזרים מעט צנוברים ומזלפים מעט שמן זית.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il