
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. 2 בקערה נפרדת טורפים את הביצים, הקוטג' והחלב לתערובת אחידה. 3 שופכים את תערובת הביצים והגבינה לקערת הקמח וטורפים לתערובת אחידה. זה בסדר אם נשארים עיגולי קוטג' בתערובת, הם נמסים במחבת. מוסיפים את האוכמניות ומערבבים. 4 מחממים מעט מאוד שמן או חמאה במחבת. יוצקים מעט מהבלילה למחבת בעזרת מצקת קטנה. מנמיכים את הלהבה לבינונית. כשנוצרים על פני השטח של הפנקייק בועות, הופכים אותו בזהירות ומטגנים עוד דקה-שתיים.
אוכמניות גם בפנים וגם בחוץ | צילום:
גיל גוטקין, mako אוכל
5 מוציאים לצלחת וממשיכים כך עם שאר הפנקייקים. 6 מגישים עם סירופ מייפל בצד וכמה אוכמניות טריות מעל.
|