המצרכים (1 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים מעט חלב וטורפים שוב. ![]() 2 מחממים במחבת שמן זית עם מעט חמאה. מטגנים את הפטריות עד שהן משחימות. מוציאים את הפטריות, מוסיפים עוד קצת חמאה ומוסיפים את הביצים, הפטריות המטוגנות והגבינה. ![]() 3 מטגנים כחביתה או כמקושקשת ומכבים את האש. ![]() 4 מצננים מעט את הביצים ומסדרים בכריך, יחד עם גבינה לבנה, מלפפון וחסה. מכניסים את הכריך לקופסת האוכל ומאחלים לילדים יום נעים במיוחד. לבלוג של עידית - טעים! ![]() ![]() |