
נאגטס כרובית מהירים וממכרים פצצותאנחנו מתים על כרובית, משוגעים על כרובית מטוגנת, ועל הנאגטס האלה של יונית צוקרמן - עם שכבת הבצק הרכה והעננית שעוטפת כל פרח בנפרד - כבר בכלל אין לנו מה להגיד. מכינים פעם אחת, ואז אי אפשר להפסיק![]() צילום: יונית סולטן צוקרמן |
המצרכים :
לבלילה:
אופן ההכנה:1מפרקים את הכרובית לתפרחות בינוניות ומבשלים במים רותחים עם מלח רק עד שהכרובית מתחילה להתרכך (ממש דקות בודדות). מסננים היטב. 2טורפים יחד את מרכיבי הבלילה לקבלת מרקם אחיד. 3מחממים שמן לטיגון חצי עמוק במחבת. 4טובלים כל פרח של כרובית בבלילה ומעבירים לשמן בזהירות. מטגנים עד הזהבה. 5מגישים מיד. הערות: ** אפשר לאפות, אבל הרבה יותר טעים לטגן. אם אתם מתעקשים - אופים ב-200 מעלות עד הזהבה. המתכון פורסם לראשונה ב-mako גרין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |