
תפוחי אדמה בחמאה ודבשהאם יש עוד משהו שיהפוך תפוחי אדמה בתנור למושלמים יותר ממה שהם, ועדיין לא עשינו? בהחלט, ומי אם לא רון יוחננוב ימצא את הדבר הבא: כף אחת של דבש, על תפוחי אדמה בחמאה, מלח ועשבי תיבול. אנחנו התאהבנו![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2ממיסים את החמאה בקערה, מוסיפים את הדבש ואת תפוחי האדמה ומערבבים. >>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מפזרים מעל מלח ים ועשבי תיבול. 4אופים בתנור עד הזהבה 20-25 דקות. תתכוננו להתאהב. תפוחי אדמה בחמאה ודבש|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |