אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

תפוחי אדמה בחמאה ודבש

האם יש עוד משהו שיהפוך תפוחי אדמה בתנור למושלמים יותר ממה שהם, ועדיין לא עשינו? בהחלט, ומי אם לא רון יוחננוב ימצא את הדבר הבא: כף אחת של דבש, על תפוחי אדמה בחמאה, מלח ועשבי תיבול. אנחנו התאהבנו

|mako אוכל| פורסם07:15
תפוחי אדמה בחמאה ודבש (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.8160reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • קילו תפוחי אדמה, שטופים וחתוכים לפרוסות
  • 50 גרם חמאה או 3 כפות שמן זית
  • כף גדושה דבש
  • מלח ים אטלנטי
  • עלי תימין או רוזמרין, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2ממיסים את החמאה בקערה, מוסיפים את הדבש ואת תפוחי האדמה ומערבבים.

>>רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל?

3מניחים את תפוחי האדמה בתבנית, מפזרים מעל מלח ים ועשבי תיבול.

4אופים בתנור עד הזהבה 20-25 דקות.

תפוחי אדמה בחמאה ודבשתתכוננו להתאהב. תפוחי אדמה בחמאה ודבש|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג"מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב,אם אתם עוד לא שם.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il