
חזה עוף עם שעועית ירוקהמנה פשוטה ומהירה להכנה, זולה והכי חשוב - טעימה ומזינה. מעולה לימים האלה בהם אין לכם כוח או זמן לבלות במטבח![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מטגנים במחבת את הבצל כ-3 דקות ומוסיפים את רצועות העוף לכ-5 דקות נוספות, עד להזהבה. 2מוסיפים את הפטריות, הגזרים, השעועית הירוקה, השום, השמשום, שמן השומשום, ומלח ופלפל, ומבשלים כ-8 דקות מכוסה על אש קטנה. 3אפשר להגיש מעל אורז לבן או לאכול ככה, בלי תוספות. * המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |