
פסטה רוזהאם הייתה נערכת תחרות למציאת הדרך הכי משתלמת להעביר 30 דקות, מצב רציני שהפסטה הזאת הייתה זוכה. רוטב ורדרד נעים וטעים של עגבניות ושמנת, גבעה של פרמזן מעל - מה כבר יכול לנצח את זה? |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר את החמאה ושמן הזית ומטגנים את השום חצי דקה. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 2 מוסיפים לסיר את העגבניות והשמנת המתוקה ומבשלים שתי דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את עלי הבזיליקום. מבשלים על אש נמוכה עוד 10 דקות. 3 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 4 כשהפסטה מוכנה מסננים ומעבירים אותה לסיר של הרוטב עם חצי כוס ממי הבישול. מבשלים על אש גבוהה עוד 2 דקות. 5 מוסיפים את הפרמזן ומערבבים. מגישים מיד עם עוד המון פרמזן מעל.
פסטה רוזה | צילום:
רותם ליברזון, mako אוכל
שאלות תשובותאפשר להשתמש בעגבניות טריות במקום קופסת שימורים? כן, אבל יש לתת להן בישול של רבע שעה לפחות לפני הוספת השמנת המתוקה, שיתרככו, ורצוי גם לטחון אותן למרקם חלק. במה אפשר להחליף את השמנת המתוקה? אפשר להשתמש בשמנת לבישול, שאחוזי השומן שלה נמוכים יותר, בשמנת סויה או בקרם קוקוס. המרקם עלול להיות פחות עשיר. במה אפשר להחליף את הבזיליקום? כל עשב תיבול שאוהבים: תימין, אורגנו ואפילו פטרוזיליה. אפשר גם להשמיט אותו.
|