
פררו רושה ביתיתסתכלו טוב טוב כי יש פה קינוח מהמם שמכינים בכלום עבודה, מקפיאים לקצת - ומקבלים חטיפי פררו רושה ברמה של קונדיטוריה. לא יכולנו לדמיין כמה טעים זה הולך לצאת, מגישים כאלה לחבר'ה במקלט והופכים למלכי השכונה |
המצרכים :ל 15-20 כדורים:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון את הוופלים והשוקולד עד לקבלת תערובת דביקה (אם אין מעבד מזון - אפשר גם למעוך בעזרת תחתית של כוס את הביסקוויטים ואז לערבב עם שוקולד). 2 יוצרים כדורים, שמים בתוך כל אחד מהם חצי אגוז לוז, מניחים את הכדורים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא ל-10 דקות עד להתקשות.
היה קשה לדמיין כמה טעים זה ייצא. פררו רושה ביתי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
3 מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד בפולסים במיקרו, מוסיפים לשוקולד המומס את אגוזי הלוז, מערבבים ולבסוף מצפים את הכדורים מהמקפיא בתערובת בשוקולד והלוז. 4 מניחים את כדורי השוקולד המצופים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר או למקפיא ל-5 דקות עד להתקשות של השוקולד. בתיאבון.
כדורי פררו רושה ביתי | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
פררו רושה ביתי של יעל קצב | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
*את הכדורים הנותרים מאחסנים במקרר. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|