
המצרכים :
אופן ההכנה:1צולים את הסינטה במחבת כבדה (עדיף מחבת פסים) למידת העשייה שאתם אוהבים. מורידים מהמחבת וחותכים לרצועות דקות. 2בינתיים פורסים את העגבנייה והמלפפון החמוץ לפרוסות דקות. 3במחבת גדולה ויבשה מחממים את הטורטייה דקה מכל צד כדי שתתרכך. מניחים על צלחת. 4מורחים את המיוקל והצ'ילי במרכז הטורטייה. מפזרים את רצועות הסינטה ואת הירקות. 5מקפלים את הטורטייה מלמטה ומשני הצדדים, עוטפים בנייר אפייה מלמטה (כדי שלא יטפטף) ואוכלים מיד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |