
עוגת שוקולד במחבתאם חשבתם שעוגה בכוס היא פתרון מושלם להשבעה מהירה של חשקים, אתם חייבים להכיר את העוגה במחבת. לא רק שמכינים אותה ב-5 דקות ולוקח לה חצי מהזמן להיאפות, היא יוצאת לא פחות לחה ועסיסית מהמקור |
המצרכים :למחבת בקוטר 26 ס"מ:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים מחבת בקוטר 26 ס"מ על להבה נמוכה. מוסיפים למחבת חמאה, סוכר, נוטלה, חלב, תמצית וניל וביצים ומערבלים במטרפה. 2מוסיפים קמח, אבקת אפייה, קקאו ומלח. ממשיכים לערבב עד לאיחוד. 3משטחים את התערובת במחבת בעזרת כף שטוחה או מרית. מכסים ומנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר. 4מבשלים ב-20-25 דקות. 5מכינים את הציפוי: שמים בקערה שמנת ואת השוקולד (שבור לקוביות). ממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות עד לקבלת גנאש. 6מוזגים את הגנאש מעל העוגה. מקשטים בסוכריות צבעוניות. ** רוצים עוגה יותר גבוהה? החליפו למחבת בקוטר 24 ס"מ (או 22 ס"מ לעוגה גבוהה אפילו יותר) לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה עוגת שוקולד במחבת. בלי קערה אחת!|צילום: יעל קצב, mako אוכל עוגת שוקולד במחבת. זוללים עם כפית ישר מהמחבת|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |