
מרק שורבהאחד המתכונים הכי חורפיים, טעימים, מנחמים ומרגשים שיש, והכל עם מינימום של מרכיבים ו-5 דקות של עבודה בלחץ. קחו את המילה שלנו, היום זה בדיוק יום לשורבה (וגם אתמול. ומחר) |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מטגנים את התבלינים, הרסק והשום בסיר. 2מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) ומערבבים. מוסיפים מים, פלפל חריף, מיץ וקליפת לימון וסלרי. מביאים לרתיחה ומכסים. 3מנמיכים את הלהבה ומבשלים את השורבה 20 דקות. חשוב לערבב מדי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לתחתית. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד כוס של מים, בלי לפחד. 4אוכלים מיד (עם חצי לימון בצד), לפני שהפסטה סופגת המון נוזלים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים מרק שורבה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |