
הטיפ של החיים לסלט זיתים ב-10 דקותלפני שאתם מרימים גבה תבטיחו לנו שתיתנו הזדמנות - סלט הזיתים הפריכים הזה הוא שדרוג נפלא לכריכים, סלטים, פסטות וגם סתם צנימים עם קוטג' או חמאה. וכן, מכינים אותו בטוסטר![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מסננים את הזיתים. 2מערבבים את הזיתים עם 2 כפות שמן זית ומסדרים על נייר אפייה בטוסטר לחיץ. 3סוגרים את המכסה וצורבים את הזיתים 3-4 דקות, עד שהם זהובים ופריכים. 4מעבירים את הזיתים לקערה ומוסיפים חומץ לבן, 4-5 כפות שמן זית, מלח, פלפל שחור, צ'ילי יבש, שום ומעט כמון. מערבבים לאיחוד. 5מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. אם הנוזלים ששמתם לא מכסים את הזיתים - מוסיפים מעט שמן זית וחומץ עד לכיסוי מלא. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים סלט זיתים של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל סלט זיתים|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |