
מעורב ירושלמילקנות פרגיות, טחול ולבבות זה לא בעיה, להקפיץ אותם במחבת זה גם לא בעיה. אז למה תמיד פחדנו להכין מעורב ירושלמי בבית? כנראה בגלל התיבול, ופה לשמחתנו הוא פשוט ומדויק![]() צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מלהיטים מחבת צלייה כבדה ומוסיפים מעט שמן זית. 2קולפים את הבצלים, פורסים לרצועות בעובי חצי ס"מ וצולים במחבת. 3מוסיפים למחבת את הפרגיות, הלבבות והטחולים. 4מתבלים במלח, פלפל שחור ושאר התבלינים, וסוחטים פנימה את העגבניות. בתיאבון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |