
פסטה ורודההיא לא סתם ורודה, זאת פסטה ברוטב סלק ושמנת שממש לא מסובך להכין וחוץ מהנראות המהממת - היא גם סופר טעימה. לטובת העצלנים יש כאן סלקים בוואקום, ככה שאין לכם שום תירוץ |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1מעבדים בבלנדר סלקים, שום, שמנת מתוקה, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט עד לקבלת קרם ורוד וחלק. 2ממיסים במחבת חמה כף חמאה, מוסיפים את הרוטב שהכנו, מוסיפים פרמזן ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. 3מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את כל הפסטה. 4מגישים עם כף גבינת שמנת/שמנת חמוצה ובזיליקום. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה מנת פסטה ורודה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |