
המצרכים (5 מנות):
רוטב 1
רוטב 2
אופן ההכנה:1טורפים יחד את כל חומרי הבלילה ומניחים בצד עד שהרטבים מוכנים. 2מכינים את הרוטב הראשון: קוצצים את הפלפלים והפטריות לקוביות קטנות, מטגנים את הפלפלים בכפית שמן, מתבלים ומוסיפים את הפטריות. 3מוסיפים מים וקמח לעיבוי, ומורידים מהאש. 4לרוטב השני: מגררים לתוך קערה את העגבנייה והבצל, ומוסיפים פלפל שאטה ומלח. 5מרססים במחבת מעט שמן, ומוזגים את הבלילה לפי הגודל הרצוי – עיגולים קטנטנים שאוכלים בביס, או בלילה בגודל המחבת כולה. מטגנים כדקה מכל צד ומוציאים לנייר סופח. ניתן להוסיף מעט פפריקה למחצית מהבלילה, לקבלת צבע אדמדם. 6מסדרים על צלחת הגשה את הבליני, מוסיפים כפית מכל רוטב ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |