
אצבעות שום מהירותעזבו אתכם מבצק שמרים שדורש תפיחה, לשרית נובק יש מתכון בשבילכם לאצבעות שום טעימות שמכינים בפחות מחצי שעה, כולל אפייה. אפילו הילדים יכולים להכין אותו![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
תמיד יש את הימים האלו, כשאנחנו מוצאים את עצמנו עומדים מול המקרר ולא יודעים מה כדאי להכין לאכול. זה בדרך כלל קורה אצלנו בשבת, הרצון להבדיל אותו משאר ימי השבוע - במקום דייסת קוואקר בבוקר אנחנו מכינים בלינצ'סים, ארוחת צהריים תהיה בדרך כלל בחוץ - פיקניק ביער, אוכל אמיתי אצל סבתא, או מפגש עם חברים כשכל אחד מביא שאריות מאתמול.
המצרכים (20 מנות):לאצבעות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים במיקסר את כל המרכיבים לאצבעות, עד לקבלת בצק אחיד. 2מוציאים את הבצק למשטח מקומח, ומרדדים לעובי של ס"מ אחד. נותנים לילדה חמודה לרדד|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל3חותכים לרצועות, מפזרים מלמעלה פרמזן ואבקת שום, ומזלפים מעט שמן זית. ולחתוך לרצועות|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות, לכ-15 דקות, עד שהן מזהיבות. 5אפשר לרסס עוד קצת שמן זית מעל האצבעות אחרי שמוציאים אותן מהתנור. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שוקולד עם סוכריות צבעוניות * בקרו בבלוג של שרית -Misspetel ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |