
קציצות עוף ובטטהבסוף המתכון הזה יש גם אופציה לרוטב, אבל הן כאלה טעימות והילדים יחטפו אותן מהצלחת בכזאת מהירות, שאפילו לא חייבים לטרוח. קציצות לילדים שגם המבוגרים בבית יחסלו בשמחה![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :ל-20 קציצות:
אופן ההכנה:1מבשלים את הבטטה עד להתרככות ומועכים אותה. 2טוחנים ביחד את העוף עם הבצל, הפטרוזיליה והכוסברה ומעבירים לקערה. 3מערבבים את תערובת העוף עם הבטטה והתבלינים. 4מחממים מעט שמין זית בסיר רחב, יוצרים קציצות ומניחים בסיר. מטגנים כמה דקות עד שהקציצות מתחילות להזהיב, הופכים לצידן השני ומטגנים עד להזהבה. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel 5אם רוצים - מכינים גם רוטב: מוסיפים לסיר 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה מלח, פלפל ומעט שמן זית. מוסיפים 2 כוסות מים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |