
סלט פטריות חםהוא חם, הוא סמיך, הוא פיקנטי וטעים והוא מה שאתם רוצים שילווה את המנה העיקרית שלכם היום. אפשרות נוספת: מגישים על חומוס (אפילו מהסופר) ומנגבים כמו מלכים![]() צילום: ענת אלישע, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הפטריות הפרוסות. מטגנים עד הזהבה עמוקה. 2מוסיפים את פרוסות הבצל וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כ-10 דקות. 3מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים היטב. 4יוצרים גומחה במרכז המחבת, מוסיפים את הקמח והמים הרותחים ומיד מערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ-2 דקות. 5מפזרים עירית או בצל ירוק קצוץ ומגישים מעל חומוס או כסלט פטריות חם. סלט פטריות חם של ענת אלישע|צילום: ענת אלישע, mako אוכל ומבפנים|צילום: ענת אלישע, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |