אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

בקלאוות כבש

מאפה בצק עלים משני סוגי בשר. מקורי וטעים בטירוף, רוצו להכין

|מאסטר שף| פורסם21:00
באקלאווה ממולאת בכבש (תמונת AVI: mako)
Rating:4.957reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 בצלים, קצוצים דק
  • 1/2 ק"ג בשר כבש טחון
  • 300 גרם בשר אנטריקוט טחון
  • 1/2 כוס פיסטוקים טחונים
  • מלח
  • פלפל
  • 1/3 כוס טחינה גולמית
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 עלי פילו

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצלים עד להזהבה.

2מוסיפים את הבשר הטחון, מערבבים ומפוררים.

3לאחר 3-4 דקות מוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה ולבסוף את הטחינה הגולמית.

4מברישים את עלי הפילו בשומן של בשר הכבש המטוגן ומניחים "רצועת" בשר לרוחב העלים.

5מגלגלים את העלים לצורת גליל כאשר בכל סיבוב מברישים את העלה במעט שומן מבשר הכבש המטוגן.

6באמצע הגלגול יש להקפיד למלא שוב בבשר ולהמשיך לקפל את הבצק ולגלגל עד הסוף.

7מברישים את הגליל בשומן ומכניסים לתנור ב- 180 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה.

8פורסים ומגישים. בתאבון.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il