
סלט חורף טעים ומרשיםניסיתם פעם לשלב בביס אחד אבוקדו, תות ותפוז מפולט? אם לא, אז לגמרי הגיע הזמן, והסלט החורפי הזה הוא מקום נהדר להתחיל בו |
המצרכים (4 מנות):לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1שמים את מרכיבי הסלט בקערה, לפי הסדר. 2מערבבים בקערה או בצנצנת את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. 3מוזגים את הרוטב על הסלט, ומגישים מיד. תכף יבואו התותים|צילום: יעל קצב או!|צילום: יעל קצבלעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |