
המצרכים :
אופן ההכנה:1קולים את פרוסות הלחם בתנור או במצנם. 2קורעים את הלחם הקלוי לחתיכות ומכניסים למעבד מזון. 3מוסיפים את שיני השום וטוחנים עד לקבלת מרקם פירורי (היזהרו לא להגיע למצב של אבקה). מתבלים בפלפל שחור, אם רוצים. 4מניחים את פרוסות חזה העוף על חצי אחד של נייר אפייה, מצפים בתערובת הפירורים משני הצדדים ומהדקים היטב בעזרת חצי הנייר השני. 5מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים על אש בינונית עד הזהבה, כ-3 דקות מכל צד. 6מוציאים את השניצלים המוכנים לצלחת, פורסים לרצועות עבות ומגישים עם שפריץ של לימון סחוט. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |