אוכל
אוכל
מתכונים קלים עד חצי שעה

שניצל קריספי שום

אחרי שתלמדו להכין בעצמכם את פירורי הלחם האלה, השניצל שלכם לעולם לא ייראה (או יטעם) אותו הדבר. כל מה שצריך זה שאריות של לחם שאתם אוהבים, שום טרי ו-10 דקות עבודה (ולא, לא צריך ביצה)

|mako אוכל| פורסם08:04
שניצל בציפוי משודרג (צילום: Jacek Chabraszewski, ShutterStock)
צילום: Jacek Chabraszewski, ShutterStock
Rating:4.599reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 300 גרם חזה עוף, פרוס דק
  • 4 פרוסות לחם שאוהבים (אנחנו השתמשנו בלחם הולנדי)
  • 4 שיני שום
  • פלפל שחור (לא חובה)
  • שמן לטיגון
  • לימון להגשה

אופן ההכנה:

1קולים את פרוסות הלחם בתנור או במצנם.

2קורעים את הלחם הקלוי לחתיכות ומכניסים למעבד מזון.

3מוסיפים את שיני השום וטוחנים עד לקבלת מרקם פירורי (היזהרו לא להגיע למצב של אבקה). מתבלים בפלפל שחור, אם רוצים.

4מניחים את פרוסות חזה העוף על חצי אחד של נייר אפייה, מצפים בתערובת הפירורים משני הצדדים ומהדקים היטב בעזרת חצי הנייר השני.

5מחממים שמן במחבת ומטגנים את השניצלים על אש בינונית עד הזהבה, כ-3 דקות מכל צד.

6מוציאים את השניצלים המוכנים לצלחת, פורסים לרצועות עבות ומגישים עם שפריץ של לימון סחוט.

תגיות:שניצלשום
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il