
נסו לימונדה ברזילאית פעם אחת, ובטוח תתמכרומכירים לימונדה ברזילאית? מדובר בפינוק הקיצי הכי טעים, כיפי ומרענן שתוכלו להכין לעצמכם בחודשים הקרובים, ואנחנו אומרים - עכשיו זמן טוב להתחיל. יש לימונים? יש בלנדר? יש חלב מרוכז? זה כל מה שצריךמערכת mako אוכל|mako| פורסם12/06/2307:06 ![]() צילום: Yulia Furman, ShutterStock |
בברזיל כבר שותים את זה עידן ועידנים - מעין שייק של ליים עם חלב מרוכז. שם, אגב, לא קוראים לה לימונדה ברזילאית אלא לימונדה שוויצרית (לך תבין). כאן התחילו ניסיונות ראשונים של אימוץ הטרנד רק בקיץ שעבר, והשנה צפויה להיות השנה שבה זה מתפוצץ (תציצו בטיקטוק ותבינו). תראו כמה חלק, לבנבן וקרמי המשקה הזה יוצא ותגידו - זה לא הדבר הכי מגניב ומרענן שאפשר לשתות בקיץ הקטלני שלנו? היופי במתכון הזה הוא שהלימונדה אינה מחייבת סחיטה או אפילו קילוף של הלימונים (כן, במקור זה ליים, אנחנו מרשים לכם לשנות). פשוט חותכים אותם לרבעים וטוחנים בבלנדר - עם הקליפה עם הכל. לכן חשוב במיוחד שהקליפה תהיה נקייה לא רק מבוץ או אבק אלא גם מחומרי הדברה. תנו שם קרצוף. עד היום נרשמו כבר כמה גיוונים למתכון: יש שבכל זאת מקלפים את הלימונים קודם, ואחרים שמחליפים את החלב המרוכז בחלב קוקוס מרוכז, כדי לקבל משקה טבעוני. כך או כך, תנו למשקה הזה ניסיון. מבטיחים לכם שלא תתאכזבו. המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את הליים (או הלימונים) לרבעים ונפטרים מכל הגרעינים שרואים. 2מכניסים לבלנדר, מכסים במים ומעבדים (לא יותר מדי, כדי שהמיץ לא יתקבל מר מדי). מסננים. 3מחזירים את המיץ המסונן לבלנדר הריק ומוסיפים חלב מרוכז וקרח. טוחנים עד לקבלת משקה חלבי חלק וסמיך.
4עפים על החיים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |